f - Índice

f

f

PortalPortal  blogBlog  AlbumAlbum  GruposGrupos  MembrosMembros  GBGuestbook  PerfilPerfil  RegistrarRegistrar 
 FlashChatFlashChat  FAQFAQ  BuscaBusca  Mensagens privadasMensagens privadas  StatisticsStatistics  LinksLinks  EntrarEntrar 
 CalendarCalendar  DownloadsDownloads  Comments to your karmaComments to your karma  ToplistToplist  Recent topicsRecent topics  

While many individuals couldn't care less
Users browsing this topic:0 registrados, 0 invisíveis e 0 visitantes
Usuários registrados: Nenhum


 
Novo tópico   Responder tópico    f - Índice -> Forum di prova
Exibir tópico anteriorEmail to a Friend.Users who have viewed this topicSave this topic as a txt filePrintable versionMensagens privadasExibir próximo tópico
Autor Mensagem
zhouyueyue

Appassionato
Appassionato


Iscritti



Registrado: 26/08/19
Mensagens: 236
zhouyueyue is offline 







italy
MensagemEnviada: 25 Nov 2019 07:19:54    Assunto:  While many individuals couldn't care less
:
Responder com citação

Question: 1

The following results are obtained:

The RVTLC ratio from these data is consistent with which of the following?

A. Obstructive defect
B. Normal lung volumes
C. Combined obstructiverestrictive defect
D. Restrictive defect

Answer: A

Question: 2

During an exercise study
, a pulmonary function technologist notices the systolic blood pressure increased to 270 mm Hg using an automated cuff. Which of the following should the technologist do?

A. Terminate the test and administer oxygen by nasal cannula.
B. Continue the test and recheck blood pressure using manual cuff method.
C. Terminate the test at this time and recheck blood pressure.
D. Continue the test if within 5 minutes of completion.

Answer: A

Question: 3

The following values are reported at maximum effort for a 50-year-old, 70-kg (154-lb) male with significant coronary artery disease during ergometer stress testing. Which of the following is most likely an error?

A. workload 200 watts
B. VE65Lmin
C. HR145min
D. RER1.2

Answer: A

Question: 4

During the calibration and set-up of the metabolic stress testing system for a patient breathing supplemental oxygen, which of the following gas concentrations will ensure accurate calibration of the system?


A. Option A
B. Option B
C. Option C
D. Option D

Answer: D

Question: 5

A pulmonary function technologist is performing an exercise (stress) test on a patient with severe COPD. As the test progresses, the patient shows signs of increasing dyspne
a. Measurements of inspiratory capacity decreased from 2.0 L to 1.5 L. Which of the following most likely occurred?
A. dynamic hyperinflation
B. disconnected gas sampling line
C. drift in the flow transducer
D. acute decrease in FRC

Answer: D

Question: 6

A pulmonary function technologist can calculate which of the following if values for pH
, PaO2, SaO2, SvO2 PvO2, VO2
, and Hb are obtained?

A. Cardiac output
B. RER
C. VDVT
D. Stroke volume

Answer: A

Question: 7

A 9-year-old girl had an FVC of 2.35 L1 year ago. She was 122 cm (4 ft) tall and weighed 29.5 kg (65 lb). Her current height is 127 cm (4 ft 2 in), and her weight is 34 kg (75 lb). The current FVC measurement is 2.20 L. The quality of both tests met ATSERS goals. A pulmonary function technologist should conclude the change is

A. Not significant since it is less than a 15% decrease.
B. Not significant since it is within normal test variability.
C. Significant since a decline is not expected.
D. Significant since her weight has changed.

Answer: C

Question: 8

Which of the following may cause a reduction in end-tidal CO2?

A. Increased VDVT ratio
B. Anxiety-induced hyperventilation
C. Exercise below the anaerobic threshold
D. Eating a high-protein diet

Answer: B

Question: 9

During a cardiopulmonary stress test using breath-by-breath gas analysis, a pulmonary function technologist notices that the VO2 suddenly decreases. Which of the following may explain this change?
1. The patient has achieved anaerobic threshold.
2. The measurement of the expired gas volumes is inaccurate.
3. O2 analyzer "phase delay" has increased.
4. There is a leak in the tubing or mouthpiece.

A. 1, 3
, and 4 only
B. 1, 2, and 3 only
C. 1, 2
, and 4 only
D. 2, 3, and 4 only

Answer: A

Question: 10

A comparison of two techniques for measuring Rawis shown below:

Which of the following should a pulmonary function technologist conclude?

A. Subject 1 panted too forcefully.
B. The system was calibrated for quiet breathing.
C. Subjects 1 and 2 both have reactive airways.
D. Results are consistent with the two methodologies.

Answer: D
Total Views: 179Word Count: 623See All articles From Author
>Importance Of Installing Bird Diverters

Posted by Birddiverter on April 20th, 2017


We people are continually developing new things
, for example, towers, transmission lines, high rises and numerous different things. In this way
, hinders the normal way of the winged creatures and subsequently prompting deadly wounds. In any case, now and then when a winged animal gets collided with a man-made articles, it slaughters the fledgling as well as harms that specific thing. As since, a feathered creature's life is not a major thing to us
, subsequently we don't quit building things and hindering their direction.

Feathered Reflective Bird Deterrent

While many individuals couldn't care less about a flying creature's life, then again many individuals do. These are those individuals who assemble flying creature diverters. Fledgling diverters are only little gadgets which are utilized for frightening the birds with the goal that they move to an alternate way as opposed to taking after a similar old one. These gadgets are best if there should arise an occurrence of electrical cables, wires or thin blocks which the winged animal may misconstrue with something else.

Once more, there are for all intents and purposes many things where these diverters can be used. Accordingly
, on the off chance that you need something like which will stay away from lethal impact of winged animals with the question then you should get it. You should simply locate a f.
Voltar ao topo
Exibir o perfil do usuário Enviar mensagem privada
Adv



MensagemEnviada: 25 Nov 2019 07:19:54    Assunto: Adv






Voltar ao topo
Mostrar os tópicos anteriores:   
Novo tópico   Responder tópico    f - Índice -> Forum di prova Todos os horários são GMT + 1 Hora
Página 1 de 1

 
Ir para:  
Você não pode enviar mensagens novas neste fórum
Você não pode responder mensagens neste fórum
Você não pode editar suas mensagens neste fórum
Você não pode excluir suas mensagens neste fórum
Você não pode votar em enquetes neste fórum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum





f topic RSS feed 
Powered by MasterTopForum.com with phpBB © 2003 - 2008